Vuoden 2022 osallistujat valittu

Tämän vuoden Konstrundan osallistujat ovat nyt valittu. Kaikille mukaan hakeneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti päätöksestä. Toukokuussa osallistujaprofiilit julkaistaan verkkosivuilla.

Noin 450 luovaa tekijää avaavat ovensa Konstrundanin aikana 3.-4.9.2022

Lue lisää

Keräys punaisen ristin katastrofirahastoon

Mustavalkoinen kuvitus, ihmishahmo ja kukka sekä lehti tai lintu. Jenni Tuominen, Konstrundan 2022Nopeasti muuttuvassa maailmantilanteessa myös Konstrundan haluaa olla mukana kantamassa kortensa kekoon ja siksi olemme avanneet keräilylippaan. Voit lahjoittaa lippaaseen ja tukea Punaisen Ristin työtä Ukrainassa vellovan sodan aiheuttaman humanitäärisen kriisin keskellä.

Lue lisää

 


 

MIKÄ ON KONSTRUNDAN

Vuosittain yhtenä syyskuun viikonloppuna taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat ovensa yleisölle. Keskeinen tavoite on tarjota keskusteluja, työnäytöksiä ja voimaannuttavia kokemuksia kävijöille.

Vuonna 2022 Konstrundan järjestetään la-su 3.-4.9.

Kuvassa Hülya Tokur-Ehres ja Leila Cromwell-Morgan Lönnroth keskustelevat Hülyan taiteesta.

Lue lisää

ANNA VÄRIÄ TÄMÄN VUODEN KONSTRUNDANILLE!

mustavalkoinen kuvitus, ihmis- ja eläinhahmoja. Kuvittaja-kuvataiteilija Jenno Tuomisen Konstrundan 2022 suunnittelema kuvaVuoden 2022 Konstrundanin kuvitus on kuvittaja-kuvataiteilija ja muotoilija Jenni Tuomisen käsialaa! Porvoossa toimivan Jennin kuvista välittyy iloinen ja mielikuvitusta kutkuttava tunnelma.

Konstrundanille suunnittelema kuvitus kutsuu sinut värittäämään kuvan mielesi mukaan! Näin Jenni kertoo kuvituksesta  "Minulle tuli heti mieleen, että se voisi olla mustavalkoinen piirustus, joka koostuisi useasta elementistä muodostaen pintamaisen kuvion, jota voi värittää."

Lue lisää

Taidetehtävä kaikille!

Taiteen perjantaina julkistimme elokuvan, jossa taiteilija esitti taidetehtävän kaikille alakouluikäisille lapsille!

Pensselit ja vesivärit esiin ja anna akvarellitaiteilija Anette Gustafsson inspiroida ja opastaa sinua tehtävässä. Tai insiroidu Camilla Forsén-Strömin tehtävästä, ja tee itsestäsi kuninkaallinen potretti!

Lue lisää

 

seuraa meitä Sosiaalisessa mediassa

Vanha makkaratehdas Loviisa, Pia Sirén. Konstrundan 2021 Kuva: Mimosa EloFacebookissa ja Instagramissa päivitämme jatkuvasti uutisia Konstrundanista ja kaikista osallistujista.

Facebookiin

 

 

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

yhteys

Ota mielellään yhteyttä jos on kysyttävää tai haluat antaa palautetta.

Osallistujille

Osallistutko Konstrundaniin? Tästä löytyy tietoa, painotuotteet, logo ja muuta.

lehdistö

Tästä löytyy lehdistötiedotteet ja lehdistökuvat.